Vardar posramio Skaute, Sloga pružila dobar otpor Metalurgu

Vardar posramio Skaute, Sloga pružila dobar otpor Metalurgu

A. Beganović

U okviru 4. kola Regionalne rukometne lige bosanskohercegovački predstavnici, Sloga i Izviđač, pretrpjeli su nove poraze.

Sloga je na domaćem terenu ugostila favoriziranu momčad Metaruga i poražena je sa 26:23. Pružile su Dobojlije dobar otpor izabranicima Line Červara, u pojedinim momentima su imali i prednost, no na kraju je ipak presudila kvaliteta.

Izviđač je gostovao u Skoplju i pretrpio je jedan od najtežih poraza u historiji. Slavili su izabranici Veselina Vujovića sa čak 18 razlike (41:23).

U 5. kolu Izviđač će ugostiti Slogu, dok će treći bh. predstavnik, banjalučki Borac, na domaćem terenu snage odmjeriti sa Zagrebom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.