Vardar pregazio Crvenu zvezdu

SEHA liga

Vardar pregazio Crvenu zvezdu

A. Beganović

U prvom susretu 16. kola Regionalne lige rukometaši Vardara su bez većih problema pred svojim navijačima savladali Crvenu zvezdu (35:24).

Rukometaši Crvene zvezde nešto bolje su otovorili utakmicu i poveli su sa 4:2, no nakon toga Vardar je preuzeo konce igre u svoje ruke i na odmor je otišao sa prednošću od 13 golova (20:7).

U drugom dijelu izabranici Veselina Vujovića rutinski su odradili posao i na kraju su upisali ubjedljivu pobjedu (35:24).

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bili Nikolić i Marković sa po 5 golova, dok je Dokić sa 8 golova bio najefikasniji kod Zvezde.

SEHA liga, 16. kolo
Vardar - Crvena zvezda 35:24 (20:7)

VARDAR: Ristovski (7 odbrana),  Abadžić (3 odbrane),  Ojleski 4, Markoski 4, Nikolić 5 (1/1), Simović 2 (0/1), Doder 2, Vujović 1, Kukoski 3, Sobol 4, Petriќ 1, Jovčevski 1, Marković 5 (0/1), Lazarov 1, Abutović, Angelkovski 3.
Crvena zvezda: Ivanišević,  Paunović, Živković (0/1), Milošević 3, Pantelić 1, Tomić 1, Pavić 1, Tomić, Pušica 5, Ćorović, Jeraj (14 odbrana), Cvetković, Dokić 8 (3/3), Anđelić  3, Brajović 1, Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.