Vardar protiv Flensburga, Metalurg s Kielom

Parovi Lige prvaka

Vardar protiv Flensburga, Metalurg s Kielom

Midhat Šljivak

Danas su u Beču izvučeni parovi četvrtfinala rukometne Lige prvaka, a makedonski predstavnici koji su iznenadili sve plasmanom među osam najboljih, Vardar i Metalurg su dobili izuzetno teške protivnike.

Ekipa Vardara koja je svijet rukometa šokirala izbacivanjem aktuelnog prvaka HSV-a, ponovo će igrati s njemačkim timom. Ovog puta je protivnik još jedan velikan Flensburg. 

Još jedan makedonski predstavnik među osam najboljih timova Evrope, Metalurg iz Skoplja, također će igrati s timom iz Bundeslige. Tim Line Červara za protivnika ima ekipu Kiela.

U preostala dva četvrtfinalna duela snage će odmjeriti PSG I Veszprem, te Rhein-Neckar Lowen i Barcelona.

Rukometna EHF Liga prvaka, četvrtfinale:

PSG - Veszprem
Metalurg – Kiel
Flensburg – Vardar
Rhein-Neckar Löwen – Barcelona

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.