Veselin Vujović dobio otkaz u Zagrebu
EPA

Zbog loših rezultata

Veselin Vujović dobio otkaz u Zagrebu

Veselin Vujović je danas razriješen dužnosti trenera RK Zagreb, prenijeli su hrvatski mediji. 

Nakon očajnog početka sezone i velikih potresa u svlačionici u RK Zagreb je donesena odluka da se smijeni Veselin Vujović (55) koji je uporedo obavljao i ulogu selektora rukometne reprezentacije Slovenije. 

"Ja sam sigurno jedan od krivaca, ali ima više faktora. Nije Zagreb toliko loš. ali su druge ekipe s drugim budžetima i s velikim pojačanjima otišle naprijed, a mi nismo ispratili taj trend", kazao je Vujović. 

Zagreb je pod vodstvom Vujovića u prethodne dvije sezone bio hit u Evropi, ali na startu ove je izgubio četiri okršaja u Ligi prvaka i u grupi B je na dnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi