Čekanju je došao kraj, EHF konačno odlučio

Nerealna scena u Mađarskoj

Čekanju je došao kraj, EHF konačno odlučio

A. Čaušević

Rukometaši Veszprema i Nantesa su uzalud čekali dva sata da počnu međusobni duelo rukometne Lige prvaka.

Nakon što je uoči utakmice jedan od aktera susreta bio pozitivan na koronavirus susret nije počeo u planiranom vremenu.

Sumnja se da je pozitivan jedan od sudija pa je EHF prvobitno utakmicu koja je trebala početi u 18:45 pomjerio utakmicu za 20:45.

Međutim, nakon vijećanja EHF-a odlučeno je da se susret uopšte ne igra te da će dodatno informacije biti naknadno objavljenje.

[related]https://twitter.com/ehfcl/status/1367194811799863297[/related]

Kao glavni razlog odgađanja utakmice spominje se nemogućnost da se u kratkom vremenu pronađe adekvatan rezervni par sudija.

Top Komentari

Usamljeni Hashishar
Vijesti iz EHFa i IHFa treba prebaciti na neki humoristički sajt. Moja mjesna zajednica je bolje organizovana od ova dva cirkusa od organizacija.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi