"Ja sam već 11-12 godina u reprezentaciji i uvijek smo se mi težim putem vadili"

Vranješ nakon Austrije

"Ja sam već 11-12 godina u reprezentaciji i uvijek smo se mi težim putem vadili"

E. Čaušević

Rukometaši BiH danas su u Bugojnu u meču kvalifikacija za EP pobijedili Austriju sa 27:21.

Naš tim odigrao je sjajnu utakmicu i došao do sigurne pobjede koja nas ostavlja u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Nakon utakmice svoj komentar dao je i Vladimir Vranješ koji je danas odigrao odličan meč.

"Imali smo sedmicu da se pripremimo, dobro smo ih skautirali i borili smo se stvarno svih 60 minuta. Cijelo drugo poluvrijeme smo kontrolisali cijeli meč, zaista smo se borili za svaku loptu i na kraju smo zasluženo dobili šest razlike, ali mislim da smo mogli i više da pobijedimo i da budemo sigurni u međusobnim dvobojima. Danas smo igrali svi ko jedan i zasluženo pobijedili", rekao je Vranješ i dodao.

"Ja sam već 11-12 godina u reprezentaciji i uvijek smo se mi težim putem vadili i išli da se kvalifikujemo. Tako je i ovaj put, protiv Estonije smo se prokockali i realno smo trebali dobiti oba meča. Ali, pokazali smo da kad smo tu, kad znamo ko šta radi da smo jako kvalitetna ekipa koja može svakoga da pobijedi. Pokazali smo da se možemo nositi sa svim ekipama u Evropi".

Top Komentari

Jakako
Bravo Vladimire, Svaka čast za večerašnju tekmu. Jako dobro si odigrao. Hvala ti i za zadnjih 11 godina ?
13 0
user1583752673
Najbolji bio!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi