Vražalić najbolji pojedinac u pobjedi Bešiktaša

Dobrar meč je odigrao i Nuić

Vražalić najbolji pojedinac u pobjedi Bešiktaša

E. Ganibegović

Rukometaši Bešiktaša su na domaćem terenu u okviru 10. kola Lige prvaka upisali pobjedu nad Chekhovskiye Medvedima rezultatom 33:29.

Domaću ekipu je do pobjede vodio bh. reprezentativac Faruk Vražalić, koji je postigao sedam pogodaka, dok je naš drugi reprezentativac Tomislav Nuić zabio tri gola.

Početka meča je pripao gostima, koji su u uvodnim minutama meča imali vodstvo od 1:5. Međutim domaći sastav se vraća u igru, pa u nastavku uspijevaju najprije doći do izjednačenja, a poslije i do zaslužene prednosti. Rezultat prvog poluvremena je bio 16:12.

U drugom dijelu susreta rukometaši Medveda su pokušavali da se vrate u meč, pa su u par navrata stizali na jednan gol zaostatka, međutim do kraja utakmice Bešiktaš je igrao bolje, te tako stigao do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi