Vukićević krenuo sa radom, Stošljević i dalje van stroja

RK Borac kuburi sa povredama

Vukićević krenuo sa radom, Stošljević i dalje van stroja

D. Vejo

Crnogorski stručnjak na klupi Rukometnog kluba Borac Ratko Đurković već duže vrijeme muku muči sa povredama svojih igrača.

Danijel Vukićević koji je bio mjesecima van stroja, konačno se vratio na parket i krenuo sa radom. Igrač koji igra na poziciji desnog ali i srednjeg beka, radi punim intenzitetom te bi svom timu od pomoći trebao biti već kroz nekoliko dana.

Sa druge strane, novajlija koji je ujedno u redove Banjalučana stigao kao veliko pojačanje ove zime Mihailo Stošljević, upitan je do kraja sezone. Iako je stručni medicinski tim dao zeleno svijetlo da nastupi, Stošljević je kazao kako se ne osjeća spremno te da još uvijek povredu nije u potpunosti sanirao.

Velikan iz Gospodske osigurao je drugu poziciju u prvenstvu te će s iste ući u play-off lige.

Borac danas gostuje ekipi Konjuha u 22. kolu Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi