Vukićević napušta redove Borca

Srednji bek napušta redove aktuelnog prvaka

Vukićević napušta redove Borca

D. Rakanović

Aktuelni šampion BiH u rukometu Borac iz Banje Luke moraće u potragu za novim igračem na bekovskoj poziciji.

Srednji bek Danijel Vukićević napustiće ekipu nakon što je dobio ponudu koju Borac ne može nadmašiti. 

"Radimo na dovođenju novih i na povećanju iznosa sa sadašnjim sponzorima jer nas očekuje takmičenje u SEHA ligi. Potrebna nam je dodatna pomoć državnih i gradskih institucija da bismo napravili tim sposoban da ne bude na dnu regionalnog takmičenja i da se opet bori za trofeje u BiH. Od budžeta zavise pojačanja, jer želimo da imamo jasnu sliku koliko možemo pružiti igračima i uz to raditi na vraćanju dugova“, rekao je član uprave Borca Vladimir Blagojević, prenosi "Euroblic".

Borac traži i novog golmana s obzirom da su ovog ljeta klub napustili Damir Efendić i Milan Kosanović, a kao jedan od kandidata spomije se Aleksandar Pejčinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi