Zagreb CO protiv Kiela
Karabatić gostuje u Zagrebu

Žrijeb četvrfinala Lige prvaka

Zagreb CO protiv Kiela

Rukometaši Zagreba CO, koje sa klupe predvodi bh. stručnjak Senjanin Maglajlija, voljom žrijeba u četvrtfinalu Lige prvaka igraće protiv njemačkog Kiela, jednog od najboljih timova Starog kontinenta.

Žrijeb nije bio povoljan za Zagrepčane, ali ako žele na krov Evrope onda je Kiel prava prilika da pokažu koliko zaista vrijede.
Još jedan izuzetan duel odigraće španski Ciudad Real i mađarski Veszprem koji nakon tragedije igra odlično.

U preostala dva meča snage će odmjeriti dva Bundesligaša, Flensburg i HSV Hamburger, te ruski Čehovski Medvedi i RN Loewen.

Tačni termini odigravanja utakmica biće poznati u narednih nekoliko dana nakon konsultacija predstavnika klubova i zainteresiranih televizijskih kuća koje bi željele prenostiti neke od mečeva.

Parovi
Zagreb CO (Hrvatska) - Kiel (Njemačka), Ciudad Real (Španija) - Veszprem (Mađarska), Flensburg (Njemačka) - HSV Hamburg (Njemačka), Čehovski Medvedi (Rusija) - RN Loewen (Njemačka).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti