Zagreb preslab za Karačićev Meškov

Liga prvaka, 5. kolo

Zagreb preslab za Karačićev Meškov

U utakmici 5. kola grupe A Lige prvaka za rukometaše PPD Zagreba je sa 26:22 poražen na gostovanju kod bjeloruskog Meškova iz Bresta.

Najbolji hrvatski rukometni kolektiv loše je otvorio utakmicu, a već na poluvremenu su Zagrebaši zaostajali pet golova za protivnikom. 

U drugom poluvremenu Meškov, našeg Igora Karačića koji ne igra zbog povrede, je većim dijelom imao prednost od pet do sedam golova. 

U finišu utakmice Zagreb je uspio smanjiti prednost domaćih košarkaša na tri gola, (23:20), ali za preokret nije bilo snage.

Kod Zagreba najefikasniji su bili Mario Vuglač sa 8 i Zlatko Horvat sa 5 golova, a ekipu Meškova predvodio je srbijanski reprezentativac Nikola Manojlović sa 7 pogodaka.

U sljedećem kolu, Zagreb opet igra protiv Meškova, ali kao domaćin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.