Zagreb u drugom dijelu slomio otpor Borca

SEHA liga

Zagreb u drugom dijelu slomio otpor Borca

A. Beganović

U okviru 15. kola Regionalne rukometne lige u Varaždinu su snage odmjerili Zagreb i Borac iz Banja Luke, a do pobjede su stigli rukometaši Zagreba (37:32).

Izabranici Dragana Markovića pružili su dostojan otpor favoriziranom Zagrebu, a u prvom dijelu bh. predstavnik je konstantno bio u vodstvu i na odmor je otišao sa golom viška (18:17).

Do sredine drugog dijela rezulat je bio u egalu (23:23), no onda Zagrebaši ubacuju u brzinu više i serijom od 5:0 (28:23) rješavaju pitanje pobjednika. Do kraja susreta izabranici Dragana Markovića nisu ozbiljnije zaprijetili rukometašima hrvatskog predstavnika, koji su na kraju zasluženo slavili.

SEHA liga, 15. kolo:
Zagreb - Borac 37:32 (17:18)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti