Započele pripreme rukometašica Zrinjskog

Okupljanjem na Trimuši

Započele pripreme rukometašica Zrinjskog

Okupljanjem na mostarskoj Trimuši rukometašice aktualnog prvaka BiH, Zrinjskog započele su pripreme za novu sezonu.

Prvom treningu prisustvovalo je 30 igračica, od čega njih petnaest iz pripojenog ŽRH Kosača. Novoizabrana trenerica Ivana Džidić najavila je da će tokom naredne sedmice napraviti selekciju igračica koje će igrati Premier ligu, dok će ostatak igrati u nižem rangu.

"Pripreme će trajati deset dana, a raditi ćemo dva puta dnevno. Pripremati ćemo se na Trimuši te u dvorani na Bijelom brijegu. U narednu sezonu ući ćemo sa podmalđenim timom uz par iskusnijih igračica od kojih očekujem da budu nosioci igre. Izabrati ću osamnaest rukometašica koje će igrati u Premier ligi, dok će ostatak igrati u nižem rangu pod trenerskom palicom Radmile Kopene,” izjavila je Džidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.