Željezničaru naslov jesenjeg prvaka

Prva rukometna liga Federacije BiH

Željezničaru naslov jesenjeg prvaka

Rukometaši sarajevskog Željezničara jesenji su prvaci Prve rukometne lige Federacije Bosne i Hercegovine. U odlučujućem duelu sa Zrinjskim, sarajevski plavi zabilježili su pobjedu 42:34.

Pred oko 1000 gledalaca u Maloj dvorani Skenderija, Željezničar je u potpunosti nadigrao mostarskog Zrinjskog rezultatom 42:34 i tako jesenji dio sezone okončao sa savršenim skorom od 11 pobjeda iz isto toliko susreta.

Raguž sa deset i Branković sa devet golova, predvodili su sarajevske plave do vrijedne pobjede, dok je Buntić sa devet golova bio prvo ime kod poraženih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti