Zmajevi postaju noćna mora za naskuplji tim u historiji!

Novi šok za Prinčeve

Zmajevi postaju noćna mora za naskuplji tim u historiji!

A. Čaušević

Rukometna sekcija PSG-a slovi za najskuplji tim današnjice obzirom na velika ulaganja u igrački kadar i visoke plate. 

Nakon što je favorizovane Prinčeve prošle sedmice uspio zaustaviti Benjamin Burić na golu Flensburga, danas ih je srušio i Marko Panić.

Meshkov Brest je odigrao odličan meč protiv gostiju iz Pariza. Bjelorusi su imali +5 (19:14) nakon prvog dijela, a na kraju su uspjeli slaviti s 32:21.

Panić je ubio zaista odličan, uspio je postići šest golova, dok je i Vladimir Vranješ odradio lavovski dio posla u odbrani.

Inače, kod domaćih je najefikasniji bio Vailupau sa sedam golova, dok je Santalov dodao pet. Kod gostiju se izdvaja učinka Kristopansa sa šest golova.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Marko Panic kakav je to igrac
3 1
K79
Kako je lijepo čovječe vidjeti ljude na tribinama !!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi