"Znam da sam najomrženiji, svaki tekst o meni je pun komentara mržnje"

Makedonac se požalio

"Znam da sam najomrženiji, svaki tekst o meni je pun komentara mržnje"

A. Čaušević

Filip Taleski smatra da je najomrženiji rukometaš Sjeverne Makedonije. Priznao je to u razgovoru za tamošnje medije. 

Taleski je otvorio dušu, otkrio je kako izgleda njegova 'stvarnost' proteklih godina i kako se nositi s negativnim komentarima.

Mišljenja je da treba imati mjesta za kritike, ali kako ga silne uvrede na društvenim mrežama jako bole i da im tu nije mjesto.

"Svjestan sam da sam najomrženiji rukometaš. Intervjui sa mnom i članci o meni imaju najviše komentara punih mržnje", rekao je Taleski.

"Niko ne zabranjuje ljudima da komentarišu, ali treba se zabraniti direktno javljanje sportistima. Za mene je to nedopustivo", rekao je 25-godišnjak.

Taleski je karijeru počeo u Metalugu gdje je i prošao omladinske selekcije, prošle godine je potpisao za najvećeg rivala Vardar i tako na sebe skrenuo silni bijes navijača.

Prije dolaska u Vardar s kojim je nedavno dogovorio novu saradanju na godinu plus godinu igrao je u Njemačkoj i to za RN Lowen i Balingen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi