"Klub je u teškom vremenu iza sebe napravio dobre rezultate"
FOTO: ŽRK Goražde/facebook

Održana Skupština ŽRK Goražde

"Klub je u teškom vremenu iza sebe napravio dobre rezultate"

H. Zilić

ŽRK Goražde ove sezone se takmiči u Prvoj ligi FBiH.

Ekipa ima iza sebe težak period, ali uspjeli su da stabilizuju klub. Održana je redovna Skupština kluba nakon koje su i izdali saopštenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

"U ponedjeljak 31.01.2022 godine održana je redovna izvještajna skupština Ženskog rukometnog kluba Goražde na kojoj je usvojeno niz zaključaka i odluka.

Klub je u teškom vremenu iza sebe napravio dobre rezultate i održao klub da postoji i funkcioniše. Nikom ništa ne dugujemo finansijski, a u narednom periodu ćemo napraviti još bolje rezultate jer je to brend Grada Goražda i slijedimo korijene naše dugogodišnje historije.

Za sve uspjehe prevashodno su zaslužne igračice, njihovi treneri i rukovodstvo ŽRK Kluba. Skupština je danas potvrdila sve odluke jednoglasno jer su svi planovi i izvještaji precizirani i obrazloženi.

Ovaj klub će u nastavku pružiti sve mogućnosti za unaprijeđenje goraždanskog rukometnog sporta. Svim sponzorima, donatorima i ljudima dobre volje hvala za novčanu pomoć i svaku drugu koju su nam pružali.

Oglasi

Zahvaljujemo se našim sufinansijerima Vladi BPK Goražde i Gradskoj Upravi Grada Goražda, kao i institucijama Federacije BiH koji su kroz projekte podržali naš klub.

Zato pozivamo sve veteranke ovog kluba, simpatizere i ljubitelje našeg kluba da se priključe, pomognu i učestvuju da idemo što dalje i više i da našu djecu okupljamo u sportskom duhu.

Goražde je grad rukometa.

Dobro došli svi dobronamjerni.

Ženski rukometni klub Goražde sa tradicijom i ponosom", stoji u saopštenju kluba sa Drine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi