Zvone Papak ponovo trener Zrinjskog

Zvone Papak ponovo trener Zrinjskog

Viceprvakinje Bosne i Hercegovine ostale su bez trenera. Naime, Zvone Papak je nakon dosta razmišljanja otišao iz Ljubuškog i vratio se u svoj "stari" klub Zrinjski Mostar.

Podsjetimo da je Papak u Zrinjskom imao jako dobre rezultate, te da je iznenadno otišao. Sada to isto radi sa Ljubuškim. Istina, niko se nije nadao da će se vratiti u klub oko kojeg je bilo mnogo pompe nakon njegovog odlaska, jer su neki smatrali da je čak i otjeran. Ipak, bilo kako bilo viceprvakinje su oslabljene za dobrog trenera, a Zrinjski pojačan za dobrog stručnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.