Muški magazini žele slikati Michaelu Tabb
Michaela Tabb - najbolji promotor snookera

Snooker

Muški magazini žele slikati Michaelu Tabb

Ona je prva žena koja je sudila svjetsko finale u snookeru, a mogla bi postati i prvi sudija iz ovog sporta koji će ukrasiti naslovnicu nekog muškog magazina. Michaela Tabb definitivno je donijela nešto novo na zelene bilijarske stolove.

Četrdesetdvogodišnja majka dvoje djece, na zahtjev čitalaca dobila je ponudu da se slika za magazin "Nuts" čije su naslovnice uljepšale djevojke kao Danielle Lloyd, Abi Clancy ili Gemma Atkinson. Tokom posljednjih deset sedmica njeno tiho prisustvo na svjetskom prvenstvu u snookeru zagolicalo je maštu mnogih i privuklo rastući broj novih fanova ovog sporta.

"Vrlo rado bismo uradili snimanje sa Machaelom.", izjavio je glasnogovornik magazina "Nuts". "Ona je nešto najbolje što se desilo u snookeru u posljednjih nekoliko godina i znamo da ima veliki broj obožavatelja. Taj njen strogi "učitaljica" izgled nešto je čemu mi momci teško možemo odoljeti.", dodao je on.

Michaela Tabb još uvijek nije odgovorila na poziv magazina, pa nam ostaje da se nadamo da je promijenila mišljenje o poziranju za muške magazine, obzirom da je u posljednjih šest godina već odbila niz sličnih ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.