Nastavljeno takmičenje u bilijaru: Pehlivanović upisao četvrtu pobjedu

Nastavljeno takmičenje u bilijaru: Pehlivanović upisao četvrtu pobjedu

E. Čaušević

Nakon ljetne pauze nastavljeno je najelitnije bh. takmičenje u bilijaru. U prostorijama SBK Predator u Sarajevu održano je 4. kolo BH Toura na kojem je ponovo, po četvrti put, pobijedio Sanjin Pehlivanović.

Učestvovalo je 39 igrača iz čitave Bosne i Hercegovine, a turnir se igrao u disciplini „10“.

Najbolji bh. igrač u finalu je savladao klupskog saigrača iz Predatora, Faruka Terzića, dok je u polufinalu bio bolji od Moamera Alića. Terzić je do finala stigao nakon što je nadigrao Vanju Kovačevića.

Nakon četiri odigrana turnira iz serije BH tour na ukupnoj listi vodi Pehlivanović s 2000 bodova, Terzić je osvojio 1020 , Alen Muratović 1000, Vanja Kovačević 950, Nemanja Mičić 860,Moamer Alić 730, Hanan Memić 680...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi