O'Sullivan i Trump u četvrtfinalu

China Open

O'Sullivan i Trump u četvrtfinalu

A. Beganović

Ove sedmice najbolji svjetski snooker igrači snege odmjeravaju u Pekingu na prestižnom China Openu, a u četvrtfinale već su se plasirali prvi nosioc Judd Trup i Ronnie 0'Sullivan.

Legendarni snooker igrač Ronnie 0'Sullivan u 1. kolu imao je velikih problema sa Marcusom Campbellom. Poveo je Campbell sa 3:0 po frameovima, no Ronnie cse nije predavao i preokrenuo je rezultat u svoju korist i na kraju je slavio sa 5:4.

Međutim, Ronnie je danas podsjetio na stare dane. U osmini finala razbio je 4. nositelja Marka Williamsa sa 5:1.

Jud Trump je na otvaranju bio bolji od Jimmyja Whitea (5:3), da bi u osmini finala istim rezultatom savladao Stuarta Binghama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.