Ronnie O'Sullivan odbio da se pozdravi sa sudijom: Zašto me diraš rukom?

Nesvakidašnja situacija na Scottish Openu

Ronnie O'Sullivan odbio da se pozdravi sa sudijom: Zašto me diraš rukom?

S. Pašalić

Ronnie O'Sullivan je danas odigrao dva meča na Scottish Openu nakon kojih je osigurao prolazak u četvrtfinale ovog turnira.

Peterostruki prvak svijeta je prvo od 14 sati u meču protiv Martina Goulda bez većih problema slavio sa 4:0, a zatim je pobijedio i Joea Perryja sa 4:2 u meču koji je počeo u 20 sati.

O'Sullivan je prethodno odigrao svoj meč protiv Jamesa Cahilla jučer i slavio je sa 4:0, a taj meč je obilježila jedna nesvakidašnja situacija.

Naime, uoči samog početka meča sudija je pružio ruku O'Sullivanu kako bi se pozdravio s njim, ali Englez nije želio to da uradi.

Sudija je ipak uhvatio Ronnieja za ruku koji mu je zatim rekao: 'Zašto me diraš rukom? Bakterije!'. O'Sullivan je nakon meča objasnio zašto je to rekao.

"Ja imam opsesivno kompulsivni poremećaj kada je riječ o bakterijama. Ne volim dodirivati ručke na vratima bez upotrebe maramica. Osim toga, nekada imate ljude koji kao da žele da vam slome ruku kada se pozdravljaju", rekao je O'Sullivan.

Top Komentari

pitar1946
A kretena bogte
1 0
Alpasinacxx
Koji sport je u pitanju?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi