15.000 ulaznica rasprodano za pet minuta

Veliko interesovanje za ekshibicijske mečeve

15.000 ulaznica rasprodano za pet minuta

Adnan Beganović

Pred otvaranje novog natkrivenog centralnog teniskog terena u Wimbledonu 15.000 ulaznica rasprodano je u rekordnom roku, za samo pet minuta.

Koliko je interesovanje za ekshibicijski susret teniskih legendi Andrea Agassija i Steffi Graf s jedne  i Tima Henmana i Kim Clijsters s druge strane mrežice najbolje pokazuje podatak koji je danas saopštio izvršni direktor All England Cluba, Ian Ritchie, a koji kaže da je 15.000 ulaznica rasprodano za samo pet minuta.

Na spektaklu otvaranja natkrivenog centralnog terena koji će se održati 17. maja odigrat će se tri meča, pojedinačni susret tenisača, pojedinačni susret tenisačica i dvoboj mješovitih parova.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.