Ana zbog Jelene neće u reprezentaciju

Ana zbog Jelene neće u reprezentaciju

Ana Ivanović zbog Jelene Janković neće igrati FED Kup meč Srbije sa Kanadom.

Poznato je da mnoge teniserke nisu međusobno u dobrim odnosima, ali većina njih kada je u pitanju nastup za reprezentaciju međusobna neslaganja stavljaju u drugi plan. Međutim, takav slučaj nije sa najboljim srpskim teniserkama.

"Sami znate da među teniserkama nema velikog prijateljstva, tako se i Ana i Jelena ne druže. Nisam upoznat sa detaljima, ali iskreno se nadam da to neće biti razlog neigranja Ivanovićeve u Novom Sadu", ističe selektor FED Kup reprezentacije Srbije Dejan Vranješ.

"Radio sam sa obje i neki loš odnos među njima nisam primijetio. Mislim da Ana sada ima mnogo većih problema, jer je neizvjestan i njen nastup na Australian openu. Tek poslje njega ćemo razmatrati mogućnost igranja u Novom Sadu", kaže selektor Srbije Dejan Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije