Ančić otkazao Wimbledon

Ančić otkazao Wimbledon

Adnan Beganović

Hrvatski teniser Mario Ančić zbog zdravstvenih problema otkazao je svoj najdraži turnir, Wimbledon, i nastup u Davis Cup reprezentaciji. 

Nakon što je prebolovao mononukleozu, nevolje sa zdravljem Marija Ančića nikao ne prestaju. Zbog narušenog zdravlja Ančić je propustio Roland Garros i još nekoliko turnira prije Otvorenog prvenstva Francuske.

U izjavi za hrvatske medije Ančić je istakao:

"Nisam tjelesno spreman za vrhunska natjecanja, i to je to. Najteže mi pada što neću biti u Poreču protiv Amerikanaca. Morat ću ubuduće igrati što manje turnira tijekom sezone."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.