Majstore, gdje to gledaš? Sakupljačica lopti odvukla pažnju zvijezdi madridskog kluba

Pogled odlutao

Majstore, gdje to gledaš? Sakupljačica lopti odvukla pažnju zvijezdi madridskog kluba

Haris Zilić

U toku je ATP turnir iz Masters serije u Madridu, a sjajan meč četvrtine finala odigrali su Struff i Tsitsipas. Meč je trajao dva sata i 32 minute i gledatelji su mogli vidjeti odličan tenis sa dosta lijepih poteza.

Nakon velike borbe njemački teniser je napravio iznenađenje i savladao grčkog tenisera sa 2:1.

Rezultat po setovima glasio je 7:6, 5:7, 6:3 za tenisera iz Njemačke.

Na tribinama terena u Madridu bilo je dosta poznatih ličnosti najviše iz svijeta sporta koji u slobodno vrijeme prate tenis.

Tako je u VIP loži bio i fudbaler Atletico Madrida Marcos Llorente (28) koji je poznat kao zaljubljenik u tenis i često pogleda mečeve koji se igraju u Španiji.

Tako je bilo i sinoć, ali u trećem setu tenis mu je bio u drugom planu.

Oglasi

Llorente je posebnim pogledom gledao mladu sakupljačicu lopti koja mu je očigledno odvukla pažnju, a kamerama nije promakao taj trenutak.

Kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

Sve se dešavalo u četvrtom gejmu trećeg seta koji je bio najuzbudljiviji i najduži, ali očigledno je nešto drugo bilo bitnije od tenisa 28-godišnjem fudbaleru.

Llorente je prije Atletica nosio dres Reala gdje je i prošao sve omladinske kategorije, a imao je i epizodu u Alavesu.

Za reprezentaciju Španije skupio je 18 nastupa u svojoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi