Bašić i Kadrić poraženi u finalu

"Bosna Open 2010"

Bašić i Kadrić poraženi u finalu

Bosanskohercegovački teniseri Mirza Bašić i Zlatan Kadrić nisu uspjeli osvojiti ITF turnir iz Futures serije "Bosna Open 2010." u konkurenciji  dublova.

U finalnom meču 10.000 dolara vrijednog turnira, koji se igra na terenima Teniske akademije Head u Hotonju - Vogošća, naš dubl su u finalu savladali prvi nosioci Dušan Lajović i Miljan Zekić iz Srbije  sa 6:3, 6:4.

Prvi finalista u singlu je Čeh Michal Schmid (828. igrač na ATP listi), kojem je polufinalni meč zbog povrede predao peti nosilac - Hrvat Franko Škugor (421.).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.