Becker na čelu Federerovog tima?

Zanimljiv tekst švajcarskog lista

Becker na čelu Federerovog tima?

Proslavljeni njemački teniser od naredne godine radiće kao stručni komentator na Eurosportu, a postoje šanse da u 2017. uđe i kao glavni trener jednog od najboljih igrača u istoriji bijelog sporta.

Švajcarski list 'Der Bund' piše da bi slavni Nijemac, nakon prekida saradnje sa Novakom Đokovićem, mogao da postane glavni trener Rogera Federera.

"Srbin će i dalje biti najveća Rogerova prepreka na putu do Grand Slam pehara. Zar ne bi bila sjajna priča kada bi najmlađi pobjednik Wimbledona pomogao Federeru da postane najstariji igrač koji će podići trofej na londonskoj travi?", piše 'Der Bund'.

Takođe, 'Der Bund' navodi da bi Becker najvjerovatnije prihvato poziv iz Federerovog tima.

"Poput Stefana Edberga, Becker je takođe bio jedan od idola Federera. I on ima ogromno iskustvo koje može da podijeli, može da posluži kao izvor inspiracije. Nijemac je pomogao Đokoviću da stigne do čak šest od 12 Grand Slam titula, a tri je osvojio pobijedivši Rogera u finalu".

Ipak, ne treba zaboraviti da su između Beckera i Federera izbijale varnice u 2016. godini. U svojoj knjizi Nijemac je čak napisao da Švajcarac nikada ne bi zaradio toliko novca kada bi svijetu pokazao svoje pravo lice, nakon čega su i uslijedili nešto lošiji odnosi na relaciji Đoković - Federer.

U ovom trenutku teško je zamisliti da bi nakon svega izrečenog moglo da dođe do njihove saradnje.

Preostaje nam samo da vidimo da li će se nagađanja švajcarskog lista obistiniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi