Becker: Nisam mogao spavati zbog Đokovića

Becker: Nisam mogao spavati zbog Đokovića

Novi trener Novaka Đokovića Boris Becker priznao je da mu je poraz Đokovića od Wawrinke izuzetno teško pao. 

"Nisam oka sklopio do pola šest", rekao je Becker njemačkim medijima, te je otkrio šta je Đoković morao bolje odigrati u završnici meča protiv osmog igrača svijeta. 

"Poslednji poen je mogao bolje. Ali, fer je odati priznanje Stanislasu na odličnoj igri, bio je fantastičan. Novaka su poraza koštale neke neiznuđene greške u ključnim momentima".  

"Nismo pričali poslije meča, nego sljedeći dan, pustili smo da se utisci malo slegnu, da prenoće. Znam kako se osjećao. Znam kako je kad izgubiš, nije ti ni do čega, ne želiš da pričaš ni sa kim. Dan kasnije smo se vidjeli i analizirali meč dva sata. Vidjeli smo šta je bilo dobro, šta loše", istakao je Becker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.