Becker smislio način kako da se izvuče iz finansijske krize

Nekadašnji najbolji reket svijeta

Becker smislio način kako da se izvuče iz finansijske krize

A. Čaušević

Boris Becker već neko vrijeme ima ogromnih finansijskih problema.

Da bi izašao iz krize nekadašnji broj 1 je odlučio da počne nuditi virtualne tenskie kurseve kako bi zaradio koliko-toliko.

"Naučite od teniske legende kako iskoristiti svoj potencijal", objavio je Becker putem društenih mreža uz 10-ak snimaka.

Nijemac će za početak svoje savjete naplaćivati po cijeni od 40 funti.

Becker je prije tri godine proglasio lični bankrot nakon čega se morao odreći svih trofeja koje je osvojio tokom bogate karijere.

On je tokom karijere osvajao tri puta Wimbledon, dva puta Australian Open te jednom US Open. Na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine stigao je do zlata. Oduzeti su mu svi trofeji, osim zlatne medalje koja nije pronađena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi