Bh. teniseri poraženi u dublovima

ITF futures Zagreb

Bh. teniseri poraženi u dublovima

Bosanskohercegovački teniseri završili su nastup u dublu na ITF Futures turniru u Zagrebu, koji se igra za nagradni fond od 15.000 američkih dolara.

Tomislav Brkić i Aldin Šetkić poraženi su u prvom kolu dubla od prvih nosilaca Austrijanca Neuchrista i Hrvata Pavića sa 6:3, 6:3, dok je Mirza Bašić u paru s Hrvatom Matom Delićem izgubio od hrvatske kombinacije Draganja/Mektić sa 6:3, 6:4.

Trojica bh. tenisera nastup u Zagrabu nastavljaju u singlu. Prvi nosilac Bašić odmjerit će snage s Matom Delićem, Šetkić se sastaje sa Attilom Balazsom iz Mađarske, dok će Tomislav Brkić nastupiti također protiv Mađara Martona Fucsovicsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.