BHT Indoors: Brkić danas protiv Slovaka Karola Becka

Četvrtina finala BH Telecom Indoorsa

BHT Indoors: Brkić danas protiv Slovaka Karola Becka

A. Haznadarević

Petog dana teniskog ATP Challenger turnira "BH Telecom Indoors 2013." u Sarajevu igraju se mečevi četvrtfinala.

Na teren će izaći i bh. teniser Tomislav Brkić, koji u trećem meču dana oko 15 sati igra protiv Slovaka Karola Becka. 

 

Peti takmičarski dan u 13 sati otvorit će duel Evgenija Koroleva iz Kazahstana i lanjskog polufinaliste Dustina Browna, koji nastupa pod njemačkom zastavom. Slijedi duel Jana Mertla (Češ) i Nikole Mektića (Hrv). O posljednjem učesniku polufinala odlučit će Francuzi Adrian Mannarino i Pierre-Hugues Herbert. 

 

Danas će biti odigrana i dva polufinalna meča dubla. Mirza Bašić i Tomislav Brkić igraju protiv Rameeza Junaida (Aus) i Fabricea Martina (Fra), a Karol Beck i Igor Zelenay (Svk) sastaju se s Nijemcima Simonom Greulom i Bastianom Knittelom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.