BiH - Bjelorusija od 6. do 8. aprila

Davis Cup

BiH - Bjelorusija od 6. do 8. aprila

Teniski Davis Cup meč između Bosne i Hercegovine i Bjerolusije bit će odigran u Državnom olimpijskom trening centru za tenis u Minsku od 6. do 8. aprila ove godine, javljeno je danas Teniskom savezu BiH iz Međunarodne teniske federacije (ITF).

Meč će biti odigran na tvrdoj podlozi u dvorani kapaciteta 600 sjedećih mjesta. 

Planirano je da reprezentacija BiH doputuje u Minsk već 1. aprila, kako bi za treninge imala na raspolaganju puna četiri dana, saopćeno je iz TS BiH. 

Teniski savez BiH trenutno pregovora sa Teniskim savezom Bjelorusije o direktnom TV prenosu meča za područje Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.