Bolovi u leđima Nadala spriječili da nastupi u Rotterdamu

Španjolac se žali na ozljedu

Bolovi u leđima Nadala spriječili da nastupi u Rotterdamu

Drugi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal prisiljen je zbog bolova u leđima odustati od nastupa na ATP turniru serije 500 u Rotterdamu, priopćili su u četvrtak iz vodstva turnira koji je na rasporedu od 1. do 7. marta u Ahoy Areni.

 ''Patio sam od bolova u leđima u Australiji, što je započelo u Adelaideu, a nastavilo se u Melbourneu. Našli smo privremeno rješenje da mogu bez bolova igrati u drugom tjednu Australian Opena. No, po povratku u Španjolsku otišao sam kod liječnika koji mi je, zajedno s mojom ekipom, savjetovao da ne igram u sljedećem tjednu. Doista sam se veselio povratku u Rotterdam i Nizozemsku, jer dugo nisam igrao tamo, a idealno se uklopilo u moj ovogodišnji raspored'', izjavio je Nadal u službenom priopćenju.

Španjolac je na Australian Openu zaustavljen u četvrtfinalu u kojem je protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa propustio vodstvo od 2-0 u setovima, što mu se na Grand Slam turnirima dogodilo tek drugi put u karijeri. Nadal je drugi i posljednji put u Rotterdamu nastupio 2009., kad ga je u finalu svladao Britanac Andy Murray. Nadalovim odustajanjem najbolje rangirani igrač turnira u Rotterdamu postao je finalist Australian Opena i treći tenisač svijeta Rus Danil Medvjedev, a tu su još i Grk Tsitsipas (ATP - 6.), Rus Andrej Rublev (ATP - 8.), Talijan Matteo Berretini (ATP - 10.) te pobjednik posljednja dva izdanja turnira Francuz Gael Monfils (ATP - 12.)

Promo

Top Komentari

Logicno
Covjek trpi i igra nije glumatao i zvao medicinske timeoutove kad je gubio od Tsitsipasa,a ne kao neki koji u 3 ili 4.kolu nisam siguran jedva odigra mec do kraja i onda osvoji turnir...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi