Bosna nadigrala Top Stens

Bosna nadigrala Top Stens

Na startu proljetnog dijela Premijer stonoteniske Premier  lige Bosne i Hercegovine za muškarce, u prvom od dva sarajevska derbija, „Bosna“ je u odličnom meču sa uvjerljivih 4:0 savladala gostujuću ekipu „Top-Stens73“ iz Cazina.

Danas je na rasporedu još jedan susret, koji je ujedno i derbi proljetnog dijela sezone, u kojem će se sastati dvije vodeće ekipe Lige, „Bosnamm“ i „Vogošća“ (obje ekipe po 16 bodova). Taj meč bi mogao odlučiti prvaka Bosne i Hercegovine, pa je za očekivati veliku borbu i vrhunski stoni tenis. Meč se odigrava danas u 17:30h u „Gradskoj dvorani“ u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.