Clijsters se vraća na teniske terene!?
Kim Clijsters

Clijsters se vraća na teniske terene!?

Nekadašnji prvi reket svijeta, Amerikanka Lindsay Davenport vjeruje da će se Belgijanka Kim Clijsters vratiti ovom sportu nakon što se zbog problema sa zglobom prije dvije sezone oprostila od bijelog sporta.

Clijsters u bogatoj riznici trofeja, između ostalih, ima i naslov prvaka Grand Slama US Open. Ona će zajedno sa Timom Henmanom, Stephi Graf i Andre Agassijem učestvovati na egzibiocionom meču 17. maja kada će na centralnom terenu Wimbledonea po prvi put u istoriji biti predstavljen pokretni krov.

Nekadašnji trener belgijske teniserke Carl Maes kaže da se ne bi iznenadio ako se Kim vrati tenisu.

"Kada je rekla da ide u penziju, nisam vjerovao da je više nećemo vidjeti sa reketom u ruci. Ako je ona spremna, ne vidim razlog zašto se ne bi vratila, ja svakako neću biti iznenađen ako se to dogodi", kazao je Maes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.