Clijsters traži pozivnicu za US Open

Želja belgijske teniserke

Clijsters traži pozivnicu za US Open

Adnan Beganović

Nekada prva svjetska teniserka, Kim Clijsters, prema posljednjim informacijam veoma blizu je povratk profesionalnom tenisu.

Naime, sjajna belgijska igračica zatražila je pozivnicu za ovogodišnji Grand Slam, US Open. Iako još nema službene potvrde za ovu vijest iz njenog tima za odnose sa javnošću poručuju da je ovakav rasplet moguć.

Kao što je poznato, Clijsters već duže vrijeme aktivno trenira po šest sati dnevno. Do sada je izgovor za njeno treniranje bio egzibicioni meč u Wimbledonu kojim će se otvoriti novi centralni ternen.
Međutim, podatak da Clijsters toliko vremena provodi trenirajući samo za sat vremena igranja, u najmanju ruku je čudan. Zato ova još uvijek neslužbena vijest o njenom traženju pozivnice za US Open ima pokriće i veoma je vjerovatno da se nekada najbolja ipak zaželjela igranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.