Da li ste znali da je inficirani Dimitrov zapravo najveći zavodnik u svijetu sporta

Impresivna lista bivših djevojaka

Da li ste znali da je inficirani Dimitrov zapravo najveći zavodnik u svijetu sporta

E. Čaušević

Bugarski teniser Grigor Dimitrov našao se u centru pažnje javnost nakon što je jučer saopštio da je pozitivan na koronavrirus zbog čega je otkazano finale Adria Toura u Zadru.

Dimitrov je učestvovao na turnirima u Beogradu i Zadru koje je organizovao Novak Đoković, a sinoć je nastao veliki haos kada je Bugarin objavio da je pozitivan na COVID-19.

Odmah nakon toga odgođeno je finale u Zadru, te se većina tenisera testirala. Jutros je potvrđeno da su još trojica zaražena i sada je upitno odigravanje ostatka Adria Toura, te svi s nestrpljenjem čekaju rezultate Đokovićevog testiranja.

Dok se Dimitrov oporavlja u svom domu u Monacu mnogi su se prisjetili njegovog privatnog života. Dimitrov ima veoma buran ljubavni život, a pokazao se kao veliki zavodnik u prethodnih nekoliko godina.

Naime, 2012. godine pisalo se da je on osvojio srce Serene Williams i da su oni u vezi, ali niko od njih to nije zvanično potvrdio. Veza nije dugo trajala, ali Dimitrov je nastavio da zavodi.

Grigor Dimitrov's Girlfriends: A History and Timeline of the Girls ...

Samo godinu dana kasnije objavljeno je da je Dimitrov u vezi s Marijom Šarapovom, te su oni to obznanili. Dimitrov i Šarapova bili su zajedno dvije godine nakon što je ona odlučila da se više posveti svojoj karijeri i očito vremena za ljubavni život baš i nije bilo.

People Change

No, bugarski teniser zbog toga nije dugo tugovao i već nekoliko mjeseci nakon prekida sa Šarapovom pisalo se da je u vezi s playboy zečicom Nikoletom Lozanovom. No, ta avantura bila je kratkog daha.

Is Bulgarian Playboy model Nikoleta Lozanova Cristiano Ronaldo's ...

Međutim, početkom 2016. godine Dimitrov je obznanio da je u vezi sa zanosnom pjevačicom Nicole Scherzinger koja je prije njega bila u dugoj vezi s Lewisom Hamiltonom.

Is Grigor Dimitrov dating Nicole Scherzinger, what's the French ...

Oni su u vezi bili tri godine, a prošle godine Scherzinger je potvrdila da više nisu zajedno. Srce bugarskog tenisera je trenutno slobodno, ali pokazao je da je veliki zavodnik i bit će zanimljivo vidjeti koju djevojku će narednu osvojiti.

Top Komentari

Premier
Ne zanima nas iskreno
1 1
prka
Jel vod'o Mirelu iz Vogosce ? Nije! E pa nek se javi kad bude...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi