Damir Džumhur ipak na Australian Openu

Posrećilo mu se

Damir Džumhur ipak na Australian Openu

E. Škorić

Mladi Španac odustao je od Australian Opena, što je donijelo Damiru Džumhuru mogućnost da igra na prvom Grand Slamu u 2021. godini.

Bh. teniser nije uspio proći finale kvalifikacija za Australian Open, ali kao "sretni gubitnik" dobio je šansu da zaigra na turniru.

On je "upao" umjesto Španca Alejandra Davidovicha Fokine, koji je testiran pozitivno na koronavirus još 7. januara i od tada nije uspio da se riješi virusa.

Na kraju je odlučio da se i zvanično oprosti od Australian Opena, a iz toga je najviše profitirao najbolji teniser naše zemlje.

Top Komentari

Vedox
Ma boli njeg briga. Dobice lovu za ucesce u prvom kolu, a svakako ce izgubit glat u tri seta i onda ce lovu spiskat na novu plastificiranu hahahaa
14 1
marlboro.gold
sad ce on odigrat kladaru protiv sebe hahah
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi