Zar je pad na kladionici vrijedan ovoga? "Crknite, bre, svi muslimani"

Damir Džumhur dobio užasnu poruku

Zar je pad na kladionici vrijedan ovoga? "Crknite, bre, svi muslimani"

E. Škorić

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur danas je poražen u 1. kolu ATP turnira u kazahstanskom Nur-Sultanu od Japanca Yuichija Sugite.

Džumhur je imao uspješne kvalifikacije u Kazahstanu, no nije uspio da pređe prvu prepreku. Njega je Sugita dobio sa 6:1, 5:7, 6:4 i tako zakazao duel s Adrianom Mannarinom.

Bh. teniser je kasnije objavio na Instagramu audio poruku korisnika koji je očito bio frustriran zbog Damirovog poraza, a pretpostavljamo da je izvor svega pad na kladionici.

Ogorčeni kladioničar je Damiru poslao poruku u kojoj ga je vrijeđao i u kojoj je poručio da "crknu svi muslimani".

"Da ti je*em mater muslimansku. Crknite bre svi muslimani. Jedi prasetinu, pizda ti mat**ina. Ne možeš Sugitu da dobiješ, alo bre gov*o muslimansko", poručio je ogorčeni Vladan, a Damir se pita da li je ovo smiješno ili tužno?

"Jedno je sigurno, a to je da prelazi svaku granicu... ovo je samo jedna od poruka...", napisao je Džumhur u storyju na kojem je objavio sramotnu audio poruku dotičnog (ne)čovjeka.

Top Komentari

Vienner
Kladionica je najvece zlo ovog svijeta a u tenisu se najvise stima svako svakog moze dobit. Ovaj garant promasio za velik dobitak oko 20KM haahaha
36 0
Chepich
Općepoznato je da su kladionicari maloumni
28 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi