Danas nastupaju Bašić i Gorčić

BH Telecom Indoors

Danas nastupaju Bašić i Gorčić

A. Haznadarević

Drugog dana glavnog dijela teniskog ATP Challenger turnira "BH Telecom Indoors 2013" u Sarajevu na rasporedu je devet mečeva u singlu i tri u dublu, a na teren će izaći trojica bh. tenisera.

Mirza Bašić u okviru prvog kola igra protiv Francuza Fabrica Martina, dok se u posljednjem meču dana Ismar Gorčić sastaje s drugim nosiocem Josselinom Ouannom, također iz Francuske. 

 

Damir Džumhur, koji je prvog dana završio nastup u singlu porazom od Adriana Mannarina 7:5, 7:6, danas igra i u dublu. U paru sa Čehom Jirijem Veselym u prvom kolu igra protiv trećih nosilaca, Hrvata Marina Draganje i Nikole Mektića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.