Davis Cup se neće igrati u ovoj godini

Davis Cup se neće igrati u ovoj godini

Međunarodni teniski savez objavio je da će drugo izdanje završnog turnira Davis Cupa u Madridu, koje je trebalo biti održano od 23. do 29. novembra ove godine, dobiti novi termin u narednoj sezoni, najvjerojatnije 22. novembra 2021.

Na madridskoj završnici Davis Cupa igrat će i Hrvatska, koja je svoje mjesto na natjecanju u glavnom španjolskom gradu osigurala ranije ove godine kvalifikacijskom pobjedom nad Indijom u Zagrebu.

Skupina u kojoj će hrvatski tenisači pri kraju sljedeće sezone igrati na madridskoj završnici nije se promijenila. U hrvatskom su društvu u skupini D i dalje Australija i Mađarska.

Naslov pobjednika branit će domaćini turnira Španjolci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi