Dejan Lovren poslao poruku Novaku Đokoviću: "Sad još više navijam..."

Hrvat uz tenisera iz Srbije

Dejan Lovren poslao poruku Novaku Đokoviću: "Sad još više navijam..."

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren oglasio se na društvenim mrežama kako bi podržao Novaka Đokovića.

Đoković je još danas stigao u Melbourne, ali je ostao na aerodromu izoliran u sobi u kojoj provodi već sate. Našao se u problemu jer nije pravilno ispunjen obrazac za vizu, pa mu Australci ne dozvoljavaju ulazak u zemlju.

Australski novinar Clint Stanaway, objavio je da je Đokoviću poništena viza i da će se sada on žaliti na tu odluku sudovima u Victoriji, dok je novinar Telegrapha Oliver Brown objavio je na Twitteru da je sve izfglednije da će Đokovića poslati na sljedeći let kući.

Vjeruje se da će iza 23 sata po srednjoevropskom vremenu biti poznata odluka koju i sam Novak čeka, a u međuvremenu dobija podršku ne samo u Srbiji nego i u regionu i šire.

Između ostalog mnogi sportisti prate situaciju i šalju riječi podrške Novaku, pa i hrvatski nogometaš Dejan Lovren.

"Sad još više navijam da Đoković osvoji 21. Grand Slam. Drži se Nole", napisao je Lovren.

Top Komentari

Husrefbeg22
Navijaj ti Lovrene za svoju domovinu BiH.
3 0
Koba84
Udar na drzavu smrdiju. Postuj zakone smrdo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi