Teniserka iz Srbije pokazala kako joj izgleda inbox - poruke koje dobija su jezive

Teniserka iz Srbije pokazala kako joj izgleda inbox - poruke koje dobija su jezive

Edmir Škorić

Srbijanska teniserka Dejana Radanović zaprimila je veliki broj uvredljivih poruka prethodnih dana, pa je odlučila iste podijeliti sa ostatkom svijeta.

Teniserka iz Zrenjanina član je ženske FED kup reprezentacije Srbije, a 27-godišnjakinja je odlučila da reaguje na društvenim mrežama nakon trorture koju je trpila danima.

"Jedan od običnih dana u inboksu", napisala je Dejana postavljajući razne printscreenove sramnih poruka, u kojima je nazivaju "ku**om raspadnutom četničkom“.

"I šta ti možeš da uradiš? Jedno veliko ništa. Da blokiraš budalu, a sutra će ti doći tri nove koje će ti isto napisati, jer su naravno odigrali tiket na tebe i pali", napisala je Dejana Radanović na Instagram stroryju dodavši:

"I svaka budala može da ti napiše šta god njegov bolesni mozak poželi. Lijepe strane sporta. Hvala lijepo i doviđenja!"

Nekada 187. teniserka svijeta ima osam titula u pojedinačnoj konkurenciji i jednu titulu u parovima na ITF nivou. Što se tiče WTA turnira, igrala je u Nurnbergu, Seulu i Taškentu, ali bez nekog velikog uspjeha.

Poruke koje je Srbijanka dobila često dobijaju teniserke i teniseri nakon poraza i uglavnom jer ih nervozni kladioničari smatraju krivima za svoje padove.

Na sreću, sve se svodi na "internetske prijetnje" i uglavnom ostaje na tome, mada niko ne želi da dobija takve vrste poruka u inbox, bez obzira na sve.

Poruke koje je dobila teniserkra iz Srbije prvi dio
Sve je odlučila javno da prikaže
Oglasila se na Instagram storyju

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi