Delić: Mirza i Tomo su danas odlično odigrali

Selektor BiH zadovoljan

Delić: Mirza i Tomo su danas odlično odigrali

Mirza Bašić i Tomislav Brkić su pobjedom u meču parova protiv Zimbabvea i donijeli treći bod našoj Davis Cup reprezentaciji koji ju je na kraju odveo u 2. kolo takmičenja.

Sve je proteklo onako kako je selektor našeg nacionalnog tima, Amer Delić, i planirao. Nakon pobjeda Bašića i Džumhura poveli smo sa 2:0, a već "prvu meč" loptu iskoristio je bh. dubl.

"Mirza i Tomo su danas odlično odigrali. Iako su nesretno izgubili drugi set, igru i ritam su u finišu ove dionice okrenuli u svoju koristi. Poslije su treći i četvrti set odigrali kao pravi tim i drago mi je što su upravo oni zaključili našu pobjedu u ovome duelu", rekao je selektor Davis Cup reprezentacije Bosne i Hercegovine, Amer Delić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.