Delić: Nisam htio razočarati dedu i nanu

BiH izjednačila protiv Estonije

Delić: Nisam htio razočarati dedu i nanu

Amer Delić nije imao mnogo problema u drugom susretru Davis cupa protiv Estonca Jaaka Poldme, kojeg je savladao sa 3:0 u setovima.

Delić je tako pred svojim navijačima pobjedom uspio izjednačiti rezultat na 1:1 u susretu Davis kupa između Bosne i Hercegovine i Estonije.

Nakon meča, naš teniser je u izjavi za SportSport.ba kazao kako mu je ovo bio težak meč, s obzirom na veliki pritisak jer je po prvi put u karijeri igrao pred svojom publikom u Tuzli.

"Prije svega, bilo je malo pritiska jer mi je ovo prvi put da igram u Tuzli, pred svojim navijačima i svojom porodicom. U gledalištu su, između ostalih, bili moja nana i dedo i nisam htio da ih razočaram. Znao sam kako treba igrati protiv Estonca i mogu biti zadovoljan kako sam odradio ovaj meč", rekao je Delić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.