Delić odustao u drugom kolu
Nadamo se da će biti spreman za Maroko

Ne želi ništa riskirati prije Davis Cupa

Delić odustao u drugom kolu

M. Maksimović

Vijesti koje stižu iz Maroka definitivno nisu najbolje.Amer Delić je prošao prvo kolo na Challengeru u Casablanci, ali je zbog bola u nozi predao meč drugog kola Nijemci Simonu Greulu. istu stvar je ponovio u meču parova gdje je igrao  zajedno sa Aldinom šetkićem. Zbog Delića su predali meč četvrtfinala.

Delić od početka ove godine ima problema sa povredom, preskočio je turnire u Australiji i kvalifikacije Australian Opena, nakon čega sevratio u Maroku kako bi se što prije prilagodio na zemljanu podlogu. Amer je odlučio predati svoje mečeve,kako ne bi riskirao veće probleme prije nastupa za reprezentaciju BiH  u Davis Cupu narednog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.