Đoković rutinski, ali opet je uspio da skrene na sebe veliku pažnju

Srbijanac u osmini finala

Đoković rutinski, ali opet je uspio da skrene na sebe veliku pažnju

Admin Čaušević

Baniel Elahi bio je lagan zalogaj za Novaka Đokovića u 1/16 finala Roland Garrosa. Srbijanac je meč dobio sa 3:0 za nešto manje od dva sata igre. 

Đoković je prvi set riješio u svoju korist sa 6:0, uz tri breaka. U drugom meču svom protivniku je servis oduzeo dva puta za 6:3, a isto je uradio i u trećem setu kojeg je dobio sa 6:2.

Prvi reket svijeta je opet na sebe uspio skrenuti pažnju, ovaj put što je sudija u jednom trenutku prekinuo meč dok se postavljao krav na centralni teren Roland Garrosa.

Udarila je jaka kiša, krov je počeo da se spušta, a sudija nije prekidao meč na terenu Philippe Chatrier. Kada se kolumbijski teniser oklizuno i umalo povrijedio.

Taj detalj je razljutio Đokovića pa sudija nije imao izbora nego da prekine meč. Dok su trajale pripreme za nastavak meča Srbijanac je u jednom trenutku ustao i pomogao osoblju da preuredi teren.

Top Komentari

mirza24
djikan
2 6
IzgubljeniSlon
borben kao uvijek, vide se turski geni
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije