Dokić: Tata, ne dolazi mi na oči!

Dokić: Tata, ne dolazi mi na oči!

A. Beganović

Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, želio joj je doći u posjetu u Australiju, ali mu je ona poručila da ga ne želi vidjeti.

Kontraverzni otac sjajne teniserke Jelene Dokić, izjavio je za srbijanske medije da je njena odluka da se vrati u Australiju sjajna, ali da mora promjeniti život, otpustiti trenera i ostaviti momka iz Hrvatske. Damir Dokić je još nadodao da su Australci u saradnji sa Hrvatskom i Vatikanom isprali mozak njegovoj kćerki, ali da je on spreman preći preko svega i otputovati u Australiju.

Jelena Dokić je iz Australije poručila svom ocu:

"Tata ne dolazi u Australiju. Ne želim te vidjeti. Mi nemamo dodirnih tačaka o kojima bismo razgovarali. Previše smo različiti".

Damir Dokić prije Australian Opena nije se javljao Jeleni, ali izgleda da su dobar rezultat i novac zarađen od pobjeda, natjerali oca da pokuša izgladiti odnose sa svojom kćerkom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.