Đoković: Bilo je zanimljivo igrati protiv Bašića

Srbijanski teniser nakon pobjede

Đoković: Bilo je zanimljivo igrati protiv Bašića

Srbijanski teniser Novak Đoković jučer je rezultatom 2:0 savladao našeg Mirzu Bašića i plasirao se u 2. kolo Rogers Cupa.

Đoković je iznenada za protivnika dobio Bašića, iako je trebao igrati protiv Chunga, ali je bh. teniser kao lucky loser 'upao' u glavni žrijeb Mastersa u Torontu.

"Nikada nisam igrao protiv Bašića. Znam ga, trenirao sam s njim, ali do sada nikada nismo igrali zvanični meč tako da je bilo zanimljivo. Nije bilo lako naći ritam na početku meča, s vremena na vrijeme je bilo frustracija, ali to znači da mi je stalo", rekao je Đoković.

Novak je na turnir došao kao osvajač Wilmbledona, a do kraja godine ima šansu da se vrati na prvo mjesto ATP liste ako nastavi pobjeđivati i osvajati bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi